Medlemsbrev Dec -18

18 DEC 2018 09:09
  • Skapad: 18 DEC 2018 09:09

Medlemsbrev KRF december 2018

Det har nu gått några månader sedan jag blev invald i styrelsen för KRF. Jag kan konstatera att det finns många delar av föreningen som fungerar väldigt bra och där det finns medlemmar som brinner för det de gör. Jag får även till mig att det är fler som skulle vilja hjälpa till med allt från att baka till cafeteriaverksamheten till att hjälpa med underhåll på anläggningen. Styrelsens uppgift att samordna detta med verksamhetens personal är något vi nu arbetar med för att få det att fungera på ett enkelt sätt. Under hösten har vi haft tävlingar i både hoppning och dressyr, träningstävlingar i båda grenarna. Vi har även haft en hel del framgångar för våra tävlingsryttare i dressyr, hoppning och fälttävlan.

Kusen har ordnat med en gemensam resa till SIHS på Friends Arena som var fullbokat och de som var med hade en spännande resa. Kusen och föreningen anordnade under föregående helg Luciashowen enligt tradition och det var fullsatta läktare på Trolldal.

För ridskolans del har det hänt en hel del under hösten. Anna Ronach och Alice Carlsson har bytt arbete och Emelie Thorin kommer snart gå på föräldraledighet så där har rekrytering genomförts. Nya ridlärare är Karin Öman, Ulrika Jonsson och Anne Ström. Några hästar har under hösten fallit ifrån och fyra nya hästar har köpts in. Den nya ridbanan börjar sätta sig och kommer att fungera fullt ut när våren kommer. Styrelsen har också tagit beslut om inköp av en ny harv som fungerar för underhåll av samtliga underlag.

Tävlingskommittén har haft en insamling för bidrag till nytt arbetsfordon som kan användas i verksamheten och vid tävlingar. De planerar även ett tävlingsmöte i början på nästa år, för att gemensamt planera för lagbygge och aktiviteter 2019. Det som är i fokus i styrelsens arbete just nu är budget för nästkommande år och verksamhetsplanering med aktiviteter kopplade till värdegrund och vision för föreningen under 2019. Som ett tack för alla ideella insatser under 2018 kommer vi anordna en träff under januari där vi äter tillsammans och utvärderar året som gått.

Önskar alla en God Jul och ett Gott nytt år!

Michael Karlsson

Ordförande KRF