Ny ordförande

09 SEP 2018 15:42
Ny ordförande i Katrineholms ryttarförening är Michael Karlsson. Här kommer en kort presentation.
  • Skapad: 09 SEP 2018 15:42

Hej!

Som säkert många av er redan känner till så har vår tidigare ordförande avsagt sig uppdraget. Jag har nu tillträtt som ny ordförande i Katrineholms Ryttarförening. För er som inte känner mig så har jag två barn som rider på ridskolan och familjen stortrivs på Trolldal. Jag har varit privatryttare/ hoppryttare under hela mitt vuxna liv och vi har vår häst uppstallad på anläggningen.

Vi är en stor förening som driver en populär ridskola och det finns en fantastiskt fin barn- och ungdomsverksamhet i Kusen som fått pris av ridsportförbundet flera gånger.

Det finns mycket som fungerar bra i föreningen men även mycket som vi kan utveckla. Jag tänker att det är viktigt att alla känner sig välkomna och att vi har former för att ta till vara intresse och engagemang. En förening blir levande genom ideella krafter och då ser jag det som en av våra viktiga frågor; hur vi förvaltar detta engagemang.

Vi hade styrelsemöte tidigare i veckan där Sörmlandsidrotten var inbjudna för att prata om hur vi kan samarbeta kring utbildningar och vilket stöd vi kan få som idrottsförening. Det finns mycket vi kan få hjälp och råd om. Styrelsen tog beslut om att skicka ut informationsbrev några gånger per termin, för att alla medlemmar i föreningen ska få information om vad som är på gång. Nu i höst är det en mängd aktiviteter planerade som till exempel tävlingar i dressyr och hoppning, blåbärshoppning, familjedag och Luciafirande.

Jag ser fram emot att fortsätta förvalta och utveckla vår fina förening och att vi gör det tillsammans!

Om ni har några frågor, goda ideér eller synpunkter är ni välkomna att kontakta mig på mail; This is a mailto link

Michael Karlsson

Skribent: Annika Skoogh