Hoppa till sidans innehåll

Knatteridning


Knatteridning

Nya Covid-regler gör att vi avslutat Knatteridningen denna termin, håll koll här på hemsidan för att se datum för uppstart 2021!

 

Kostnad 100 kronor, betalas via swish 123 231 42 50.

Instruktörerna på Knatteridningen är utbildade av Svenska Ridsportförbundet i Ungdomsledarutbildning steg I, II och III. De gör ett ideellt arbete på lördagar vilket gör att priset kan hållas på en rimlig nivå.

När man anmäler sitt barn till Knatteridning får man vara beredd att leda sitt barns ponny. Ibland finns det andra ungdomar på plats som gärna hjälper till, men vi kan inte utlova det!

Alla ponnyer skall alltid ledas oavsett andra önskemål. Ponnyn ska ledas i ett grimskaft och instruktören visar hur det ska hållas.

Det är viktigt att man lyssnar till vad instruktören säger och rättar sig efter det, de känner våra ponnyer och deras rutiner.

Hästar är ett flyktdjur som inte tänker och reagerar som vi, rutiner är viktiga för att de ska känna sig trygga. Situationer kan uppstå som man inte kan förutse och då är det viktigt att lyssna på instruktören!

Anmälan kan bara göras via telefon, säkrast måndag em kl 13-15, går givetvis bra att ringa andra tider, men vi är mycket i stallet och har inte alltid möjlighet att svara!  Ej via telefonsvarare eller mejl.

Är det något ni undrar över så kan ni hör av er till ridskolans personal!

Antingen via mejl This is a mailto link eller telefon 0150-55740

 

Uppdaterad: 28 AUG 2018 10:37 Skribent: Annette Karlsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Katrineholms RF - Ridsport
Djulö, Trolldal
64192 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015055740
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Tack till alla sponsorer som stödjer oss!