Hoppa till sidans innehåll

Knatteridning


Knatteridning

Äntligen!

Nu är det klart för Knattestart! Vi startar upp lördag 15 februari!

Det kommer att vara ett nytt format på Knatteridningen framöver. Det kommer att finnas två grupper. Den ena är med fasta platser under en termin och vänder sig till de som redan ridit på "gamla Knatten" kontinuerligt tidigare. Den andra gruppen kommer man att kunna anmäla till som tidigare, samma vecka som ridningen är! Båda grupperna kommer att innehålla 30 minuters ridning och 30 minuters teori. Priset för den fasta gruppen är 125 kronor per gång och ett krav om medlemsavgift 295 kr/år och faktureras från ridskolan. Den löst sammansatta gruppen kostar 100 kronor per gång och betalas via swish "123 231 42 50", märk Knatte.

Tid för båda grupperna 11.30-12.30

Instruktörerna på Knatteridningen är utbildade av Svenska Ridsportförbundet i Ungdomsledarutbildning steg I, II och III. De gör ett ideellt arbete på lördagar vilket gör att priset kan hållas på en rimlig nivå.

När man anmäler sitt barn till Knatteridning får man vara beredd att leda sitt barns ponny. Ibland finns det andra ungdomar på plats som gärna hjälper till, men vi kan inte utlova det!

Alla ponnyer skall alltid ledas oavsett andra önskemål. Ponnyn ska ledas i ett grimskaft och instruktören visar hur det ska hållas.

Det är viktigt att man lyssnar till vad instruktören säger och rättar sig efter det, de känner våra ponnyer och deras rutiner.

Hästar är ett flyktdjur som inte tänker och reagerar som vi, rutiner är viktiga för att de ska känna sig trygga. Situationer kan uppstå som man inte kan förutse och då är det viktigt att lyssna på instruktören!

Anmälan kan bara göras via telefon, säkrast måndag em kl 13-15, går givetvis bra att ringa andra tider, men vi är mycket i stallet och har inte alltid möjlighet att svara!  Ej via telefonsvarare eller mejl.

Är det något ni undrar över så kan ni hör av er till ridskolans personal!

Antingen via mejl This is a mailto link eller telefon 0150-55740

 

Uppdaterad: 28 AUG 2018 10:37 Skribent: Annette Karlsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Katrineholms RF - Ridsport
Djulö, Trolldal
64192 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015055740
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Tack till alla sponsorer som stödjer oss!