Hoppa till sidans innehåll

Ridskola och Corona

13 MAR 2020 11:26
Hur tänker vi?
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 11:26

Uppdaterat:

Personalen har idag tagit beslutet att ställa in Blåbärshoppning, Lingondressyr och dagridläger på påsklovet. Igenridning, WE-träning, dressyrträning och extra hoppträning genomförs då det jämställs med lektionsridning. Vi har fått frågan om skötare ska komma sina skötdagar, vi tycker att du kan se om din "häst" när du har riddag i övrigt kan personalen ta över kollen! :) 

Ridskolan har fortfarande lektionsverksamhet som vanligt. Det trevliga stallhänget får dock ta en paus! Man kan rida sin lektion som vanligt, men när man är klar med sina sysslor åker man hem. Cafterian kommer att finnas öppen för dem som eventuellt måste vänta på skjuts m.m. Vi är också glada om ni i denna period inte tar med kamrater hit, de är mer än välkomna när vi är igenom dessa Coronatider! Håll gärna koll på hemsidan, vi uppdaterar här vid ny information!

Det är inte bestämt hur vi gör med vissa av våra helgaktiviteter, det kommer att informeras på hemsidan undervägs!

Ridskolan har verksamhet som vanligt, man kan säga att samma regler som vi alltid iakttar med tanke på smittor hos hästarna gäller nu. Tvätta händer, undvik att komma till ridskolan om du misstänker att du är smittad eller är smittbärare! 

I övrigt följer vi de regler vi uppmanas till som förening gällande event etc.

Skribent: Annette Karlsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Katrineholms RF - Ridsport
Djulö, Trolldal
64192 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015055740
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Tack till alla sponsorer som stödjer oss!