Hoppa till sidans innehåll

Uppstallning av privathäst


Uppstallning - privathästar
 
 
På anläggningen Trolldal finns plats för 31 privathästar fördelade på tre olika stall. Här hittar Du information om de olika stallen och vilka priser som gäller.

 I Stora stallet ryms 40 hästar varav 24 platser förfogas av ridskolan och 13 platser av privatpersoner. Stallet är uppdelat i två stallgångar så att ridskolan och privatryttarna har en var sin del av stallet.

För hästägare som har sin häst uppstallad i det stora stallet ingår fodring tre gånger om dagen alla dagar i veckan och ut- och insläpp i hage. I stora stallet finns även 4 budgetboxar där de inackorderade hjälper till med skötseln av de andra hästarna enligt helgschema.

I det gamla stallet, även kallat Lilla stallet, finns 8 hästboxar och stallet sköts kollektivt, dvs hästägarna delar på alla pass såsom fodringar och ut- och insläpp och var och en ansvarar själv för att köpa hem foder och strö till sin häst.

Det senaste tillskottet på Trolldal är det nya stallet, Stall Bakfickan, som består av tio uteboxar som är förlagda bakom ridhuset längs med långsidan mot tältet. Detta stall sköts också kollektivt av hästägarna själva. Grovfoder om man så önskar och gödselhantering tillhandahålls dock av ridskolan.  

Priser:

Kallhyra stora stallet: 2300 kr/mån (foder och strö ingår ej, hösilage av god kvalitet samt spån och Krafft grund kan köpas av ridskolan till självkostnadspris). 

Kallhyra budgetbox: 1500 kr/mån

Kallhyra lilla stallet: 1300 kr/mån

Kallhyra Stall Bakfickan: 1400 kr/mån

 

 

Uppdaterad: 01 JUN 2017 11:14 Skribent: Annette Karlsson

 

 

 

Postadress:
Katrineholms RF - Ridsport
Djulö, Trolldal
64192 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015055740
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Tack till alla sponsorer som stödjer oss!