Uppstallning av privathäst

Vill du stalla upp en kortare period i vinter när det är kallt och halt? Allt från vecka till några månader kan erbjudas! Kontakta Annette för mer info, 0707-908558.

Lediga platser finns i de olika stallarna!

Uppstallning – privathästar

På anläggningen Trolldal finns plats för 31 privathästar fördelade på tre olika stall. Här hittar Du information om de olika stallen och vilka priser som gäller.

 I Stora stallet ryms 37 hästar varav ca 24 platser förfogas av ridskolan och ca 13 platser av privatpersoner. Stallet är uppdelat i två stallgångar så att ridskolan och privatryttarna har var sin del av stallet.

För hästägare som har sin häst uppstallad i det stora stallet ingår fodring fyra gånger om dagen alla dagar i veckan och utsläpp i hage. (Insläpp mot extra avgift) I stora stallet finns även 4 budgetboxar där de inackorderade hjälper till med skötseln av de andra hästarna enligt helgschema.

Lilla stallet beläget lite avsides vid transportparkeringen, finns 8 hästboxar och stallet sköts kollektivt, dvs hästägarna delar på alla pass såsom fodringar och ut- och insläpp och var och en ansvarar själv för att köpa hem foder och strö till sin häst.

Stall Bakfickan, som består av tio uteboxar som är förlagda bakom ridhuset längs med långsidan mot tältet. Detta stall sköts också kollektivt av hästägarna själva. Grovfoder om man så önskar och gödselhantering tillhandahålls dock av ridskolan.  

Tillgång till alla ridbanor ingår i stallhyran.

Vi kan inte stalla upp hingstar.

Priser:

Kallhyra stora stallet: 2600 kr/mån (foder och strö ingår ej, hösilage av god kvalitet samt spån och Krafft grund kan köpas av ridskolan till självkostnadspris). 

Kallhyra budgetbox: 1800 kr/mån

Kallhyra lilla stallet: 1600 kr/mån

Kallhyra Stall Bakfickan: 1700 kr/mån

Priser from 1/4 2023

Är du intresserad av en stallplats eller vill du stå i kö för stallplats hör av dig via mejl. Ange vilket/vilka stall du är intresserad av. kansli@katrineholmsrf.se 

Observera att du måste uppdatera din kö plats senast 31/12 för att stå kvar i kön nästa år.